Spitze Agency Cocktail Workshop

The Whisky N Rum Show er begejstret for at annoncere en spændende tilføjelse: Spitze Agency Cocktail Workshop - en fængslende cocktail-workshop designet til at hæve gæsternes oplevelse. Deltagerne får den enestående mulighed for at dykke ned i mixologiens kunst, guided af deres dygtige eksperter.

På workshoppen vil deltagerne dykke ned i klassiske cocktails verden, hvor de lærer de komplekse teknikker inden for rystning, omrøring og muddling. Med praktiske demonstrationer vil gæsterne mestrer håndværket med at skabe tre tidløse drinks, der har sat et uforglemmeligt præg på cocktail scenen.

Denne interaktive session lover at være et mindeværdigt højdepunkt på The Whisky N Rum Show 23, hvor deltagerne får mulighed for ikke kun at nyde ekstraordinære fadlagret spiritus, men også for at tilegne sig de færdigheder, der er nødvendige for at skabe deres egne signatur kreationer. Kom og vær med på cocktail-workshoppen og afslør hemmelighederne bag den perfekte blanding, alt imens du forkæler dig selv med den fineste spiritus, som eventet har at byde på.

Skål for en uforglemmelig sjov oplevelse af smagsnuancer!

p

Om Spitze Agency

Spitze Agency er resultatet af to mixologer og restauratører baseret i København, der tilsammen har mere end 40 års erfaring inden for hotel- og restaurantbranchen. De har været en del af cocktail-renæssancen i København siden begyndelsen af 2000-tallet.