The Whisky N Rum Show 23 masterclasses

Gør dig klar til at begive dig ud på en bemærkelsesværdig rejse gennem spiritus verdenen på 'The Whisky N Rum Show 23 masterclasses. Årets udgave lover en enestående oplevelse, der dykker ned i de forskelligartede områder af whisky og rom og præsenterer anerkendte mærker, der fremviser destillationens og lagringens kunst.

Whiskyentusiaster vil blive behandlet med en udforskning af nogle af de fineste mærker fra forskellige hjørner af verden. Fra de historiske skotske destillerier vil rampelyset skinne på den berømte Macallan, der fejres for sin rige arv og enestående håndværk. Lochlea, endnu en skotsk juvel, vil afsløre sin unikke karakter gennem en smagning, der fanger essensen af sin lokale terroir.

Når vi begiver os over Atlanterhavet, fortsætter rejsen med Michters, et velrenommeret navn inden for amerikansk whisky. Kendt for sin forpligtelse til kvalitet og innovation, vil Michters give et glimt af de modige smagsoplevelser, der definerer denne amerikanske whisky. Imens vil det prisbelønnede israelske Milk and Honey Destilleri, der netop har vundet den prestigefyldte titel som “Bedste Whisky” ved Whisky World Awards, præsentere sine bemærkelsesværdige bidrag til den globale whisky verden.

Med skiftet til rommens verden vil mesterklasserne præsentere et udvalg af fængslende smagsoplevelser og historier. Det colombianske Dictador destilleri vil fange deltagerne med sine karakteristisk lagrede rom, der hver især udtrykker regionens ånd. Rum Nation, en uafhængig aftapper, vil dele sine skatte fra forskellige hjørner af verden og fremvise kunsten at udvælge og aftappe exceptionelle rom.

English Harbour, et navn synonymt med caribisk ekspertise, vil præsentere sine raffinerede tilbud, der afspejler traditioner og smagsnuancer fra Vestindien. Fra Danmark vil rumbaserede spiritusdrik A.H. Riise give et unikt indblik i rombaserede skabelsers alsidighed.

Uden tvivl er årets mest forventede mesterklasse Sri Lankansk Arrack-sessionen, der er arrangeret af Old Reserve 47. Tag dig selv med til de eksotiske landskaber i Sri Lanka, mens du forkæler dine smagsløg med smagen af kokospalme blomsthonning, der er mesterligt gæret og lagret i store trækar af utraditionelle træsorter som teak og Halmilla. Denne sjældne og distinkte spiritus lover en oplevelse, der er både oplysende og smagsmæssigt tilfredsstillende.

The Whisky N Rum Show’23’ mesterklasser er en sammensmeltning af arv, innovation og udsøgte smagsoplevelser. Uanset om du er en whiskykender, en romentusiast eller blot nysgerrig efter at udforske spiritusverdenen, er dette arrangement et absolut must for dem, der ønsker at udvide deres smagsløg og berige deres forståelse af disse tidløse drikkevarer.

Reserver din plads

Deltagelsen i disse er GRATIS, udfra først til mølle princippet, dog kan man reservere sin egen plads her for et gebyr.